Henna Słoneczny Blond, Khadi, 100 g

Henna Słoneczny Blond, Khadi, 100 g
  • Henna Słoneczny Blond, Khadi, 100 g

Henna Słoneczny Blond, Khadi, 100 g

Cassia & Henna
Do wszystkich typów włosów
- Nadaje intensywnego koloru
- Na bazie henny
- Wzmocnienie włosów
Produkt posiada certyfikat Cosmos Natural

KHADI
IND254

42,50 zł

- +

Kupując ten produkt otrzymasz 43 punkty lojalnościowe

Zobacz jakie korzyści daje program lojalnościowy

Nowy produkt

Więcej informacji / Opinie

Naturalna, certyfikowana farba Khadi nada Twoim włosom odcień od złotego przez miodowy, po ciepły, ciemny blond . Stworzona z myślą o dobrym pokryciu siwych włosów, poprawia ich kondycję, dodaje im blasku i witalności. Farba ze względu na naturalny, ziołowy skład nie rozjaśnia włosów! U osób z ciemnym kolorem zapewnia efekt intensywnie pielęgnacyjny. Produkt dla Wegan, posiada certyfikat BDIH Cosmos Natural i można stosować go tak często, jak zajdzie potrzeba ponieważ jest w 100% naturalny. Szczegółowy opis i sposób użycia umieszczony jest w opakowaniu produktu.


Cassia pomaga odbudować strukturę włosów, jednocześnie zapewniając im objętość i blask.
Henna nadaje włosom lśniący kolor, a dodatkowo działa wzmacniająco na włosy i skórę głowy.

Sposób użycia

Wsyp proszek do miseczki, zalej wodą o temperaturze 50 stopni, następnie mieszaj aż do uzyskania jednolitej konsystencji przypominającej jogurt. Tak przygotowany kosmetyk nakładać na włosy umyte naturalnym szamponem bez silikonów. Obmyj uszy, okolice szyi i czoła aby nie pozostawić zafarbowanej skóry. Włosy należy zabezpieczyć czepkiem i owinąć ręcznikiem. Pozostaw pastę na włosach na 30 do 120 minut. Im dłużej farba jest trzymana na włosach, tym ciemniejszy będzie efekt koloryzacji. Jeśli zależy Ci jedynie na odświeżeniu koloru, pozostaw pastę na 15-30 minut. Po upływie czasu spłucz farbę ciepłą wodąi osusz. Nie używaj szamponu przez 24-48 godzin, kolor musi sie utlenić i rozwinąć. 

Skład INCI

Cassia Italica Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder.

Pojemność

100g

Klienci kupowali także: